måndag 9 mars 2015

Vecka tio

Efter ett hektiskt upplopp till GBG-open förra veckan så var hobbysuget ovanligt mättat denna veckan. Måste ju dock få upp lite fart för att jag ska hinna bli klar med de grejer jag ska fixa till Gothcon, främst grejer runt Dead Mans hand scenariot, då Peder fixar det mesta (läs allt) av terrängen. Till Bushido turneringen skall jag få klart ett halvfärdigt spelbräde med terräng och eventuellt måla klart lite nya gubbar till just Bushido.

Sedan så kanske jag måste göra något till Eld och svärd till GT i Polen!

...och nu är biljetter och hotell betald/bokad till Birmingham game expo! Stressig figurspels vår.


Trots slö hobbyhjärna efter turneringen så började jag sätta ihop min diligens till Dead mans hand, sjukt pilligt när man skulle få den välvda botten delen plus 6 andra små tappar att passa samtidigt. Kan lätt säga att de är den mest krångliga 4ground bygget jag tagit mig an än så länge.
 På hobbytorsdagen var jag sjukt oinspirerad och nog även lite sjuk, så det endast basat lite DMH gubbar.

På lördagen så var jag på banan igen och Peder och jag träffades för att finslipa på vårt gothcon scenario till DMH. Känns riktigt bra och inom kort så ska vi speltestade det på "riktigt".
Veckan avslutades med ännu mer DMH, med slutförande av tre hästar. Började också på tre civilister som skall vara med på Gothcon.

6 kommentarer:

 1. Snyggt. Jag och fler Lardies kommer till Gothcon. Vi kör WWII ökenkrig med Chain of Command-reglerna. Välkomna och titta förbi och jag ska definitivt passa på att kika förbi era spel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar, får se fall det blir tid över, finns möjlighet så skulle det vara kul att testa CoC. Få svänga förbi ert rum och hälsa på.

   Radera
  2. CoC fanns inte med i Gothcon katalogen så de är klart noterat!

   Radera
  3. Jorå, vi finns med men inte i katalogen verkar det som
   http://www.gothcon.se/xxxix/arrangemang/figurspel/chain-command
   Ni är hjärtligt välkomna att prova på

   Radera
 2. Snyggt mannen har en gäng western figurer i mina gömmor som väl är så de behövs inga nya inköp för de här... ska bli mycket intressant o se hur reglerna funkar...

  SvaraRadera
 3. Härligt, jag vill spela både Western och CoC. Lördagen är min stora speldag :-) vi synes.

  SvaraRadera