torsdag 28 februari 2013

Rymdnassar del 2

Jag har byggt ihop den första av Dream Forges Eisenkern Stormtroopers. Första intrycket är att de är otroligt väl formgivna och gjutna, hittade nästan inga gjutskarvar och detaljerna är fina och krispiga.


Jämfört med GWs IG modeller så är Eisenkern figurerna lite mer "true scale" i kropps proportionerna och lite drygt ett halvt huvud högre. Men skillnaden är enligt min mening inte så stor att de inte går att använda sida vid sida i en armé. 

Just nu går jag och funderar på hur jag ska beväpna dem. Ska jag använda de MG42 liknande bössorna som man får med som de är eller ska jag konvertera dem en smula så att de passar designen på 40K lasgunsen lite bättre. (tänkte köra dem som hell guns i och för sig...) Frågan är också hur det ser ut om man sätter en Plasma gun eller en melta i händerna på dem. Har en känsla av att de är på tok förstora så även här måste det nog till någon form av konvertering. Jag återkommer med fler bilder när jag tänkt klart ;)

2 kommentarer:

  1. Tror heller inte man kommer tänka på skillnaden märkvärt när du fått färg på dem. Dock kommmer nog plasma guns o dyl se sjukt stora ut på dem! :)

    SvaraRadera
  2. Hmm, inte illa. Dom borde funka om man fixar dom stora bössorna som ni sa, kanske använda elysianbössor ?

    SvaraRadera